Älytulostimet tekevät tuloaan

Älytulostimet tekevät tuloaan

Älylaitteiden teknologia on tulostinten maailmassa vielä melko uutta. HP on hiljattain julkaissut sarjan älykkäitä tulostimia, jotka sopivat erinomaisesti sekä koti- että toimistokäyttöön. Näissä tulostimissa on useita hyödyllisiä ominaisuuksia, joiden avulla voit säästää aikaa ja rahaa ja saada silti haluamasi tulokset. Katsotaanpa tarkemmin joitakin näiden älytulostinten ominaisuuksia.

HP Tango ja HP OfficeJet Pro

Jos kotitoimistosi kaipaa päivitystä, uusi älytulostin HP Tango on erinomainen valinta. Sen minimalistinen muotoilu sopii hyvin mihin tahansa sisustukseen. Se tarjoaa myös yhtä aikaa hiljaisen ja vikkelän tulostuksen. Suurempiin tulostusmääriin sopii HP OfficeJet Pro, jonka kehittyneet toiminnot ovat toimistojen tarpeisiin tehty. Tämä tulostin tarjoaa nopeita ja kustannustehokkaita tulostuksia.

Automaattinen kaksipuolinen tulostus, skannaus ja kopiointi tekevät tulostamisesta helposti ekologisempaa. Molemmat tulostimet ovat myös helppoja hallita mobiililaitteen avulla.

Ympäristöystävällisyyttä ja moderneja ratkaisuja arvostavat kuluttajat toivovat tietysti samoja ominaisuuksia myös sijoituksiltaan. Kryptovaluutta ja ohjelmointialusta Ethereum istuu näihin raameihin sähköä säästävällä Proof-of-Stake-konsensuksellaan ja alati kehittyvällä alustallaan. Lue lisää: ostaethereum.fi

Tulostimen hallinta HP Smart -sovelluksella

HP Smart -sovelluksen avulla voit hallita tulostintasi mistä tahansa. Voit tulostaa asiakirjoja, valokuvia ja muita kohteita suoraan puhelimestasi, kun tulostimeen on ensin muodostettu etäyhteys. Tulostinta voi käyttää myös muiden talouden laitteista käsin.

Sovellus ilmoittaa sinulle matkapuhelimeesi, kun tulostustyö on valmis tai varoittaa, kun muste tai paperi loppuu. Näin tiedät aina, kun jokin tulostimeen liittyvä asia vaatii huomiota ja tulostustyöt valmistuvat ongelmitta.

Säästä rahaa mustekustannuksissa

Yksi älytulostimen käytön suurimmista eduista on se, että se on hyvin kustannustehokas laite. HP Instant Ink -palveluun rekisteröitymällä voit säästää jopa 70 % mustekustannuksissa. Palvelun asiakkaana voit myös tulostaa valokuvia ilmaiseksi.

HP Instant Ink on kuukausimaksullinen tilaus. Maksusta huolimatta säästöä kertyy huomattavasti verrattuna siihen, että musteet ostaisi aina erikseen liikkeestä. Sinun ei myöskään tarvitse muistaa tilata mustetta ajoissa; tulostimen voi halutessaan asettaa tilaamaan musteet itse, kun ne alkavat käydä vähiin.

Älykästä tulostamista

Alan johtaviin nimiin kuuluva HP aikoo älytulostimillaan mullistaa tulostimien käytön sekä kotona että toimistossa. Etäkäyttö nettiyhteyden kautta, automaattinen mustetilaus ja kustannussäästöt tekevät niistä mielenkiintoisen ja käytännöllisen uutuuden. Ehkä oli jo aikakin, että älytoiminnot löysivät tiensä myös tulostimiin!